Le Palé

Valpolicella Ripasso Superiore

Le Palé

Fratelli Giuliari The Palé Valpolicella Ripasso Superiore është shumë e fuqishme, komplekse, por me një shije prej kadifeje. Vera ka shumë aroma frutash dhe nuk është shumë e dendur. Një verë e bukur elegante me një shije që të mbetet gjatë.

Corvina, Rondinella dhe Molinara e kanë kuruar këtë verë të bukur së bashku. Pas një fermentimi tradicional 12-ditor, ‘must’ i verës Amarone, mbreti i Valpolicella, u përdor për të filluar një fermentim të dytë. Ky proces siguron më shumë dendësi dhe një karakter të plotë dhe frutash me një prekje të këndshme fisnike-të ëmbël. Valpolicella Ripasso Superiore Fratelli Giuliari është një verë e bukur që duhet të pini!

Alkoli

14.5% vol.

Temperatura

16°-18° C

Formati

75 cl

Përshkrimi

Shënime mbi shijen

Varieteti: Corvina,Rondinella,Molinara.
Fermentimi: 10/12 ditë në temperaturë të kontrolluar.
Aciditeti: 5,80-6,00 g/lt.