Vinoteka dhe Restoranti Miguel i ndodhur ne zonen me prestigjoze te Tiranes, ka qene gjithmone i fokusuar ne delikatesen dhe kreativitetin e pjatave. Me rrenje ne kuzhinen Italiane, kemi krijuar menune tone duke perdorur ingredientet me te mire dhe organik qe mund te gjenim. Le te ju kenaqim me sherbimin tone miqesor dhe atmosferen e ngrohte.

Adresa:

Rruga "Brigada VIII",Nd.23, H.2, Tirana 1019, Albania
Udhezimet e rruges

Telefoni

Tel: +355 42 257 962
Cel: +355 67 20 77 334
Na telefononi