San Giustina Cabernet Sauvignon Veneto

Rosso Veneto IGT

San Giustina Cabernet Sauvignon Veneto

Kjo verë e shkëlqyeshme është bërë nga Cabernet Sauvignon. Stazhonohet në fuçi të veçanta lisi për të paktën dy vjet dhe pastaj përsëri në shishe për 4 muaj. Është një verë e plotë dhe fisnike.

Alkoli

15% vol.

Temperatura

16°-18° C

Formati

75 cl