Vinoteka

Kantina

Fratelli Giuliari

‘Fratelli Giuliari’ është një nga prodhuesit më të rëndësishëm të verës në provincën e Verona, rajoni Veneto. Zona ka qene historikisht e përshtatshme historikisht për vreshtarinë dhe çmimet e shumta të marra nga fermat e krahinës kanë stimuluar më tej prodhuesit të investojnë në territor për të shfrytëzuar sa më mirë potencialin e tyre prodhues, për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë dhe të përballen me tregje të reja. Verërat e Fratelli Giuliari karakterizohen nga niveli i duhur i sheqerit , përmbajtja e alkoolit dhe aciditeti fiks, i cili ndihmon në përmirësimin e aromave dhe mbajtjen e tyre me kalimin e kohës.

Uthull Balsamik i Modenës

Uthull Balsamik i Modena PGI, si dhe uthull Tradicionale Balsamike e Reggio Emilia PDO dhe pipere të ndryshem.
Të gjitha vreshtat dhe piperet tanë janë të cilësisë më të lartë, plotësisht të natyrshme, pa asnjë ngjyrues, trashës, ruajtës, karamel ose substanca të ngjashme.
Përbërësit e vetëm të uthullave tona Balsamike të Modena PGI janë gatimi i rrushit dhe uthulla e verës, e mbajtur gjatë në fuçi të llojeve të ndryshme të drurit,
në mënyrë që t’i japim specialiteteve tona një aromë vërtet unike.

Sfera

Sfera mund të jetë e grirë, e bluar ose e prerë për tu shijuar.
Eshtë e përkryer në meze dhe tapas, pjatat kryesore të orizit dhe makaronave. E shijshme në pjatat me mish dhe peshk. Sfera është e shkëlqyeshme me perime dhe sallata. Nocionet e hidhura të saj, kombinohen në mënyrë të përsosur me djathrat, të freskëta dhe të kalitur.

Gold

Uthull Balsamik i Modena I.G.P. është një produkt rrëshqitës, i errët, me shkëlqim, me një shije të ëmbël dhe të thartë, me një trend agro më të theksuar.
Përftohet me një përzierje të ingredienteve të gatuar të rrushit tipik vendas, të gjitha italiane, me shtesa të vogla të uthullit të nje vere te mire.

Pearls

Perlat balsamike janë sfera të vogla me qëndrueshmëri të butë që mbyllin uthullën më të mirë balsamike, duke ruajtur paprekur shijen e saj të hollë
dhe duke përqendruar aromat e saj të pasura në një simfoni harmonike të aromave.