Historia jone

Mirësevini në Miguel

Ne jemi një restorant dhe vinoteke moderne italiane në qendër të qytetit.

Vinoteka dhe Restoranti Miguel i ndodhur ne zonen me prestigjoze te Tiranes, ka qene gjithmone i fokusuar ne delikatesen dhe kreativitetin e pjatave. Me rrenje ne kuzhinen Italiane, kemi krijuar menune tone duke perdorur ingredientet me te mire dhe organik qe mund te gjenim. Le t'ju kenaqim me sherbimin tone miqesor dhe atmosferen e ngrohte.
Signature
Ne jemi një restorant dhe vinoteke moderne italiane në qendër të qytetit.
Një Atmosferë e ngrohtë dhe tërheqëse

Darka dhe Evente private

Na lejoni ta bëjmë ngjarjen tuaj të radhës ekstra speciale. Ne kujdesemi për evente te të gjitha permasave, ideale për eventet tuaja më të mëdha ose për një mbledhje intime, ekipi ynë mund të zgjedhë një menu që i përshtatet shijes tuaj.
Darka dhe Evente private
Libri ynë i vizitorëve

Cfare thone per ne!