Panettone alla Grappa con Crema

Dolci

Panettone alla Grappa con Crema

Panetone me grapa me krem është një panetone tradicionale e mbushur me krem të hollë dhe grappa Riserva di Villa de Varda.

KRISHLIDNJET MË TË ËMBLA: PANETTONE ME KREM DHE GRAPA

Panetone me grappa me krem është paketuar në një kuti të rafinuar blu të rrumbullakët, dhe është e përsosur për një dhuratë për Krishtlindje.

PANETTONI I STUFUAR ME GRAPPA CREAM RISERVA VILLA DE VARDA DHE UVETTA – PA CANDIED

Panetone e përsosmërsosur, i bërë me një brumë delikat dhe të butë me rrush të thatë, të mbushur më pas me krem dhe Grappa Riserva Villa de Varda. Nga ky kombinim i produkteve të zgjedhura me cilësi të lartë, lind një paneton me shije energjike dhe intriguese.

,