Baci di Dama alla Grappa

Dolci

Baci di Dama alla Grappa

Baci di Dama e Casa Tait, janë të mbushura me një krem çokollate të shijshme dhe grapën e Villa de Varda.

BACI DI DAMA ALLA GRAPPA, një rezervë e ëmbël

Baci di dama janë një trajtim i shijshëm për tu shijuar së bashku me një çaj apo kafe të këndshme.

BACI DI DAMA ME KREAM ÇOKOLLATE ME GRAPPA RISERVA VILLA DE VARDA

Dy biskota me lajthi u bashkuan nga një krem çokollate e shijshme e butë Gianduia, e personalizuar nga Grappa Riserva Villa de Varda.

,