Torroncini alla Grappa

Torroncini alla Grappa

Torroncini të butë me grappa dhe bajame: një specialitet i Casa Tait, unik sepse është prodhuar me grappa Riserva Villa de Varda.

TORRONCINI ME GRAPPA RISERVA, FiNESA E SHIJES

Shijoni torroncinit e butë me grappa në vjeshtë ose dimër, të shoqëruara nga një grappa e shkëlqyer: ata do të ngrohin zemrën tuaj.

TORRONCINI i butë me bajame në rezervën GRAPPA VILLA DE VARDA

Është një ëmbëlsirë tradicionale me aromë sublime. Butësia dhe cilësia lindin mbi të gjitha nga përbërësit dhe receta e veçantë me 30% bajame, mjaltë, vezë të bardhë, sheqer dhe me shtimin e Grappa Riserva Villa de Varda.

,