Panetone me grapa dhe krem pistaku

Dolci

Panetone me grapa dhe krem pistaku

Panetone me grapa me krem pistaku i CASA TAIT, pa rrush të thatë ose fruta të ëmbëlsuar, ka diçka më shumë se një panetton normal: në brumë gjendet grappa Riserva Villa de Varda.

PANETON I MBUSHUR ME GRAPA DHE KREM PISTAKU- PA RRUSH TË THATË OSE FRUTA TË ËMBËLSUARA

Brumit të butë të panetonit dhe kremit te shijshëm të pistakut i kemi shtuar Grappa Riserva Villa de Varda, cokollatën e bardhë dhe pistak të thatë.

,