NEMM

Rosso Veneto

NEMM

E kuqja e rubinit e Fratelli Giuliari, Nemm Rosso Veneto, përmban aroma të lajthive të pjekura, kakao dhe kafe, të pasuara nga luleshtrydhe, portokall i kuq dhe erëza. Rrushi është tharë pak, gjë që u jep atyre një aromë të përqendruar. Vera është stazhonuar pjesërisht në fuçi druri. Këto janë fuçi lisi të vogla 225 litra. Pasi të shijohet, kjo verë është e garantuar të bëhet një pjesë e përhershme e përzgjedhjes suaj të verës!

Alkoli

14.5% vol.

Temperatura

16°-18° C

Formati

75 cl

Përshkrimi

Shënime mbi shijen

Varieteti: Merlot, Cabernet.
Fermentimi: 10 giorni a temperatura controllata.
Stazhonimi: Pjesërisht në fuçi druri dhe çeliku.
Aciditeti: 5,80-6,00 g/lt.