Conegliano Valdobbiadene

Prosecco Superiore Brut Millesimato

Conegliano Valdobbiadene

Spumante me ngjyrë të verdhë të zbehtë me reflektime jeshile. I patëmetë në qartësi. Aroma fillestare është e kores së bukës, më pas në pemë frutash me mollë, dardhë dhe pjeshkë. Lulet janë të pranishme me një ngjyrim delikat të luleve të trëndafilit dhe akacies. Në shije është e freskët dhe e këndshme, në fund lë hapësirë për një athësi të mirë-pranuar. Thjesht i shkëlqyer.

Alkoli

11.5% vol.

Temperatura

6°-8° C

Formati

75 cl