Merlot

Merlot

E kuqe e fortë rubini. Aroma është e pasur nga pemët e pjekura me fruta të kuqe, qershitë dhe manaferrat dallohen lehtësisht. Me një shije të fortë që do t’ju mbetet gjatë në kujtesë.

Alkoli

14.5% vol.

Temperatura

16°-18° C

Formati

75 cl