Conegliano Valdobbiadene

Prosecco Superiore Extra Dry Millesimato

Conegliano Valdobbiadene

Spumante me ngjyrë të verdhë të zbehtë me reflektime jeshile. I patëmetë në qartësi. Nga aroma ndjehet shija e mollës, dardhës dhe pjeshkës. Lulja është e pranishme me një ngjyrosje delikate të luleve të trëndafilit dhe akacies. Shija është e freskët dhe jep një ndjesi të ëmbël dhe të butë e cila më pas lë vend për një limoncinë më acid, të njohur. E ekuilibruar, e lehtë, e hollë, ka shije të shkëlqyeshme.

Alkoli

11.5% vol.

Temperatura

6°-8° C

Formati

75 cl