Grappa Prosecco Riserva

Le Riserve

Grappa Prosecco Riserva

Prosecco është gjithnjë e më shumë i kërkuar, dhe gjen në stazhonim një aleat që e bën më të preferuar me kalimin e kohës.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa Prosecco Riserva, kur ta shijoni

Grappa Prosecco Riserva është e shkëlqyeshme për t’u shijuar gjatë gjithë vaktit dhe si bazë për coktail-et.

VARIETETI: Glera
NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.
AROMA: intensive, e pasur, shumë e këndshme, e ngrohtë, delikate, joshëse, frutore me mollë, dardhë, ananas, me nuanca lulesh, të pasura me arra, bajame, vanilje, arre dhe bukë.
SHIJA: e këndshme, harmonike, miqësore, e butë, e shkëlqyeshme, me një pasuri dhe butësi të madhe aromatike, reflekton perceptimet e nuhatjes.