Grappa Single Cask di Pinot Nero

Single Cask

Grappa Single Cask di Pinot Nero

Rrallë herë një fuçi stazhonohet në një mënyrë të veçantë, ndryshe nga të tjerët. Këto karakteristika të pazakonta përmirësohen dhe vendosen nëpër shishe, pa montim; kështu lindi Single Cask di Pinot Nero.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa Single Cask e Pinot Nero, ndryshimi që bën përsosmërinë

Cdo vit është i ndryshëm nga të tjerët, kjo është arsyeja pse çdo shishe e grapës Pinot Nero është e veçantë dhe unike; një surprizë që ne vetë dëshmojmë në bodrum.

NGJYRA: intensive, e qartë, me reflektime të thella të arta.

AROMA: këmbëngulëse, aristokratike, e sinqertë, me një finesë dhe intensitet fisnik, e ngrohtë, me ndjesi frutash,qershisë morello, rrushit pa fara dhe frutave të kuqe shumë të pjekura, të karakterizuara këndshëm nga nuanca e luleve.

SHIJA: delikate dhe e butë, e gjerë, përfshirëse, e ekuilibruar, e pasur, harmonike, e rafinuar nga aroma e frutave të kuqe shumë të pjekura dhe aromat e luleve.