Grappa Moscato Riserva

Le Riserve

Grappa Moscato Riserva

Moscato Riserva është përsosshmërisht e butë dhe aromatike , e rrallë dhe e kërkuar nga dashamirët e shpirtrave të butë.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Një varietet aromatik

Lloji muskat i rrushit, i bollshëm në aromë dhe cilësi, na jep këtë grapë të butë dhe të çmuar.

NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.

AROMA: aristokratik, rrethues, i imët, i ngrohtë, delikat, harmonik, joshës, me aludime të dukshme frutash të rrushit të origjinës, frutave ekzotikë, ananasit, agrumeve shumë të pjekura dhe mollë të buta, të pasura me arra, zambak i luginës, akacie, wisteria dhe rozmarinë.

SHIJA: veçanërisht e butë, e ëmbël, e këndshme, e imët, me një larmi të madhe të ndjesive aromatike, balsamike dhe të pjekura.