Grappa Riserva Barolo Massolino

Gran Cru

Grappa Riserva Barolo Massolino

Kur një varietet rrushi i shkëlqyeshëm plotëson metodën e distilimit të Villa de Varda, vetëm një produkt i mrekullueshëm mund të dalë: Grappa Riserva Barolo Massolino Gran Cru. E stazhonuar në të njëjtat fuçi të verës Barolo, kjo grapë përmban aromat dhe esencat e më të mirëve të Barolo d’Alba di Massolino (Bodrum i kantinës së Vigna Rionda), i pasur nga mënçuria e mjeshtrave tanë distilues.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18°-20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grapa Riserva më e mira e Barolo-s

Ngjyra e artë, aroma e fortë dhe vendimtare: kjo është grapa e Barolo Massolino Gran Cru. Shija është e butë dhe përfshirëse, me një këmbëngulje të jashtëzakonshme që e bën këtë distilim të paharruar. Ashtu si grapat e tjera në linjën Gran Cru, Barolo Riserva është gjithashtu i paketuar në një kuti elegante druri.

VARIETETI: Nebbiolo

NGJYRA: e qartë ,intensive, me reflekse të arta.

AROMA: solare, e gjerë, vendimtare, e shkëlqyeshme, fisnike, joshëse, e pastër, esencë vanilje, lëvozhge portokalli, mjalti, levozhgës së arrave, luleve dhe frutave.

SHIJA: shumë e butë, përfshirëse, e ekuilibruar, harmonike, e pasur, ndjesi të frutave të pjekura, luleve dhe vaniljes.