Grappa Pinot Nero Riserva

Le Riserve

Grappa Pinot Nero Riserva

Grappa Pinot Noir Riserva vjen nga varieteti i zgjedhur i Pinot Noir, një nga varietetet më fisnike dhe historike të rrushit të njohura në botë, e cila në Trentino gjen një terren të përshtatshëm.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Flamuri i Villa de Varda

Grappa jonë e Pinot Noir Riserva është një përsosmëri e vërtetë, aq sa me kalimin e kohës është bërë një flamur i Vila de Varda-s.

NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.

AROMA: i sinqertë, i ngrohtë, me diell, i thekur, me lë të kuptohet aroma e kakaos, kafes, vaniljes dhe arrave, të karakterizuara këndshëm si dhe nga nuancat frutore të qershisë morello, rrushit të zi pa fara dhe frutave të kuqe.

Grappa Pinot Noir Riserva vjen nga pomada e zgjedhur e Pinot Noir, një nga varietetet më fisnike dhe historike të rrushit të njohura në botë, e cila në Trentino gjen një terren të përshtatshëm. e qëndrueshme, e butë, aristokratike, bujare, e gjerë, e karakterizuar nga një pasuri e madhe aromatike natyrore dhe shijet e bajameve, erëzave, kakaos, lëvoreve të arres dhe kafes, me një tufë lulesh harmonike.