Grappa Riserva Brunello Castello Romitorio

Gran Cru

Grappa Riserva Brunello Castello Romitorio

Grappa Riserva Brunello Castello Romitorio Gran Cru kombinon vokacionin e bërjes së verës së Toscanës me artin e distilimit të Trentinos nga Villa de Varda. Një metodë unike, e cila përfshin stazhonimin e grapës në të njëjtat fuçi që të Brunello nga kantina e Castello di Romitorio di Montalcino. Kështu lind një grapë e rafinuar, një udhëtim nëpër aromat më të mira të tokave italiane të verës.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18°-20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa Riserva e Brunello? Është Gran Cru

Në pamje ajo ka një ngjyrë të fortë e të qartë, ndërsa në aromë shpalos një mori esencash të parfumeve të bollshme dhe përfshirëse. Grappa riserva e Brunello Castello Romitorio Gran Cru ka një shije të gjatë, e karakterizuar nga aroma lulesh autoritare dhe të pasura. Si të gjithë grapat në linjën Gran Cru, edhe Brunello Riserva është i paketuar në një kuti druri elegante.

VARIETETI: Sangiovese

NGJYRA: e qartë, intensive, me reflektime të thella të arta.

AROMA: e bollshme, e fortë, e butë, e këndshme, e shkëlqyeshme, elegante, me një sërë aromash të sensacionale, ndjesi të vaniljes, kafesë, amaretos, kakaos dhe aromave të frutave.

SHIJA: shumë e butë dhe elegante, përfshirëse, e gjatë, e pasur, e butë, me një tufë lulesh aromatike, ajo ju rikujton perceptimet e parfumeve.