Triè – Grappa Riserva Blended Barricata

Le Riserve

Triè – Grappa Riserva Blended Barricata

Triè është një grapë e përzier , e rezervuar në garat kombëtare dhe ndërkombëtare. Duke pasur parasysh historinë e tij të gjatë dhe cilësinë e vazhdueshme, është më e njohura për linjën klasike Villa de Varda.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl, 150 cl e 300 cl

Përshkrimi

Një metodë ekskluzive e stazhonimit

Metoda e veçantë dhe ekskluzive e stazhonimit, e cila ndodh për periudha të gjata në varësi të varieteteve të përdorura, e bën grapën e përzier Triè të paharrueshme .

VARIETETI: Teroldego, Pinot Blanc, Müller Thurgau

NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.

AROMA: delikate, komplekse, veçanërisht e ngrohtë, e butë, bindëse, elegante, me finesë dhe intensitet fisnik, të kujton aromën e bukës, lëvozhgën e portokallit, lulet e egra, rubinin, vaniljen, kumbullën, arrat.

SHIJA: e butë, e pasur, zbukuruese, intriguese, shumë harmonike, e këndshme dhe delikate, dhe në fund përcjell një shije autoritative dhe këmbëngulëse gati të pafund, duke lënë një ndjesi të vaniljes, bajameve dhe kakaos.