Müller Thurgau Stravecchia Roncola – Grappa Barricata Riserva

Alta Selezione

Nga stazhonimi për një kohë të gjatë në fuçitë e drurit dhe nga varieteti i përzgjedhur i Müller Thurgau, mund të lindë vetëm një distilim i linjës Alta Selezione: Müller Thurgau Stravecchia Roncola. Kjo grape shoqërohet nga kutia e drurit,fleta teknike dhe nënshkrimi i mjeshtrit distilues Luigi Dolzan.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Müller Thurgau Stravecchia Roncola: Grapa e përzgjedhjes së lartë

Nuk është e vështirë të tërhiqeni nga ngjyra e fortë dhe e kthjellët e kësaj grape. Aroma e pastër, solare, me sencen e vaniljes, ndërsa shija përgatitet të zbulojë veten në sinqeritetin e saj përfshirës: të ëmbël dhe të këndshëm.

NGJYRA: qelibar, me tendencë të verdhë të artë, tërheqëse.

AROMA: e rafinuar, aromatike, solare, ndjesi të vaniljes, e butë, e pastër, e saktë, veçanërisht e fortë, e këndshme me prezenca të kajsisë, qershisë morello, rrushit pa fara , boronicave dhe frutatave të kuqe të pjekura, lajthisë, pistakut, kakaos, kafesë, amaretto, kremit dhe lules.

SHIJA: përsosshmërisht e butë, e ngrohtë, elegante, e këndshme, e ëmbël, përfshirëse, e sinqertë, me një larmi të madhe aromatike, frutore , florale dhe pikante.