Teroldego Stravecchia Broilet – Grappa Barricata Riserva

Alta Selezione

Teroldego Stravecchia Broilet – Grappa Barricata Riserva

Teroldego Stravecchia Broilet e Villa de Varda është një distilim i varietetit më të mirë të rrushit autokton dhe automatik të Trentino-s, Teroldego, i cili rritet në zemër të “kopshtit më të bukur të vreshtave në Evropë”: Piana Rotaliana. Përsosja e shijes dhe aromës së këtij distilati të çmuar reflektohet në paketimin elegant: shishja mbahet në një kuti druri, dhe shoqërohet me fletën teknike të numëruar dhe firmosur me dorë nga mjeshtri distilator Luigi Dolzan.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa Barricata Riserva – Teroldego stravecchia Broilet: Trentine deri në fund.

Të hapësh një kuti druri dhe të zbulosh cilësinë e Teroldego Stravecchia Broilet: Është një dhuratë. Ngjyra e qartë me reflektime të thella ari, parfumi energjik dhe bujar, paraprin shijen veçanërishtë të butë dhe të pasur të kësaj grape të vjetër të stazhonuar me një larmi të madhe aromatike.

NGJYRA: qelibar, me reflektime të forta ari, tërheqëse.

AROMA: e ngrohtë, delikate, intriguese, e butë, bujare, e rëndësishme, e kënaqshme, e bollshme, e gjallë, me një bashkim të mrekullueshëm të lëvores së arrave, bajameve, pistakut, kafes, amaretto-s, mjaltit, vaniljes, luleve dhe frutave.

SHIJA: veçanërisht e butë, stimuluese, e këndshme, harmonike, e ëmbël, përfshirëse, sensuale, varietete të shkëlqyera aromatike dhe balsamike, ju rikujton ndjesitë joshëse të perceptuara nga parfumet.