Panetone me grapa dhe krem gështenje

Dolci

Panetone me grapa dhe krem gështenje

Panetoni me grapa me krem gështenjë është një delikatesë unike nga Casa Tait: një paneton pa rrush ose fruta të ëmbëlsuara, i pasuruar me copëza dhe krem gështenje.

PANETONE ME KREM DHE COPËZA GËSHTENJE

Panetoni, me një brumë të butë , e mbushur me copëza dhe krem geshtenje si dhe Grappa Riserva Villa de Varda, të cilat kombinohen këndshëm me bajamet e shijshme.

,