Amaretti alla Grappa

Dolci

Amaretti alla Grappa

Amareta të buta me grapa, të bëra sipas recetës tradicionale por me diçka më shumë: Grapa e Villa de Varda.

AMARETAT ME GRAPA, MË SHUMË SE THEJSHT ËMBËLSIRA

Amaretat me grapa janë perfekte në çdo kohë të ditës, për të shijuar ëmbëlsinë aromatike të bajames.

AMARETA ME GRAPPA RISERVA TË VILLA DE VARDA

Amareta të buta me një aromë delikate, të krijuara me kujdes me një recetë tradicionale të bazuar në bajame, sheqer, vezë të bardhë dhe mjaltë, të personalizuara me Grappa Riserva Villa de Varda.

,