Moscato Stravecchia Albarel Grappa Riserva

Alta Selezione

Grapa e vjetër – Moscato Stravecchia Albarel – Alta Selezione e Villa de Varda-s është një distilim i varietetit më të mirë Moscato të Trentinos, i distiluar dhe stazhonuar në fuçitë e drurit për një periudhë të gjatë. Nga ky proces lind një grapë unike, ideale për kurorëzimin e një momenti të veçantë. Kutia prej druri, fleta teknike dhe nënshkrimi nga mjeshtri distilues zbukuron këtë xhevahir autentik të Villa de Varda-s.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa e vjetër e Moscato-s ka një emër: Albarel

Moscato Stravecchia Albarel ka një ngjyrë tërheqëse të qartë; aroma është komplekse dhe intriguese, për t’i rezistuar është e pamundur! Zbuloni shijen joshëse, aromatike dhe të pasur të kësaj grape të vjetër.

NGJYRA: e qartë, intensive, me tendencë të artë, ftuese.

AROMA: e ëmbël, solare, aristokratike, komplekse, e sinqertë, intriguese, shpërblyese, intensive, sugjeruese, me nuanca të shkëlqyeshme aromatike, prezencë e frutave , rrushit moscat , ananasit, agrumeve, mollës së ëmbël, me nuanca të lules së lulediellit, akacies dhe zambakut të butë të luginës.

SHIJA: përsosshmërisht e butë, joshëse, e ngrohtë, e ëmbël, e dallueshme, tërheqëse, përfshirëse, e pasur, me varietete delikate të arrave, pikante, balsamike dhe florale.