Selezione Luigi Dolzan – Grappa Stravecchia

Produzione Limitata

Selezione Luigi Dolzan – Grappa Stravecchia

Grappa Stravecchia Luigi Dolzan – prodhim i limituar

Cavalieri Luigi Dolzan, brezi i pestë i familjes Dolzan, është mjeshtri distilues i këtij prodhimi ekstremisht të kufizuar të grapës nga Trentino. Aromë lulesh delikate dhe komplekse, e pasur dhe e këndshme , e stazhonuar për një kohë shumë të gjatë në fuçi druri.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

150 cl

Përshkrimi

VARIETETI: Teroldego, Pinot Noir, Moscato

NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.

AROMA: delikate, komplekse, veçanërisht e ngrohtë, e butë, bindëse, elegante, me finesë dhe intensitet fisnik, që të kujton aromën e bukës, lëvozhgën e portokallit, lulet e egra, arrën, vaniljen, kumbullën, rrushin dhe amareton .

SHIJA: e butë, e pasur, zbukuruese, intriguese, shumë harmonike, e këndshme dhe delikate për të shpërthyer më pas në një aromë autoritare dhe këmbëngulëse gati të pafund, duke lënë një ndjesi të vaniljes, bajameve, lëvores së arrës, kakaos dhe duhanit.