Stravecchia Nonno Giovanni – Grappa Riserva

Alta Selezione

Stravecchia Nonno Giovanni – Grappa Riserva

Grappa Stravecchia nonno Giovanni është rezultat i një tradite unike, asaj të familjes Dolzan. Për breza të tërë, në të vërtetë, ne kemi trashëguar nga babai tek djali një përzgjedhje të grapave të bukura, për t’i dhënë vazhdimësi punës së kompanisë sonë, e cila, para së gjithash, është një familje. Stravecchia nonno Giovanni grappa nga linja Alta Selezione është paraqitur në një kuti druri pishe dhe shoqërohet nga një skedë teknike e numëruar dhe nënshkruar nga mjeshtri distilues Luigi Dolzan.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Teroldego dhe Pinot Nero: zbulimi i grappa Stravecchia nonno Giovanni

Kjo grapë nga linja Alta Selezione e Villa de Varda është e prodhuar nga varieteti Pinot Nero dhe Teroldego nga Trentino. Kjo grapë ka një aromë të ngrohtë dhe të fortë njekohësisht, e cila bie në pah edhe nga ngjyra e saj e qartë, që prirjet drejt arit. Shija e gjerë, harmonike dhe kadife përkëdhel dhe përfshin madje edhe fanatikët më kërkues.

VARIETETI: Pinot Nero, Teroldego

NGJYRA: Reflektime që synojnë arin intensiv, ftues dhe të qartë.

AROMA: e ngrohtë, e imët, intensive, delikate, sugjeruese, angazhuese, me një mori të mrekullueshme aromash si, bajame të pjekura, kafe, kakao, amaretto, lëvore arre, mjaltë, fruta të kuqe shumë të pjekura, të pasura me esenca lulesh.

SHIJA: kadife, tërheqëse, e bollshme, e ëmbël, harmonike, zbukuruese, sensuale, e zbutur nga aroma e arra, vanilja dhe çaji, me një elegancë, butësi dhe intensitet aromatik.