Grappa Single Cask di Moscato

Single Cask

Grappa Single Cask di Moscato

Rrallë herë një fuçi stazhonohet në një mënyrë të veçantë, ndryshe nga të tjerët. Këto karakteristika të pazakonta përmirësohen dhe vendosen nëpër shishe, pa montim; kështu lindi Single Cask di Moscato.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa Single Cask of Moscato, unike dhe speciale

Cdo vit është i ndryshëm nga të tjerët,kjo është arsyeja pse çdo shishe e grapës Single Cask di Moscato është e veçantë dhe unike; Një surprizë që ne e dëshmojme vetë në bodrum. Për admiruesit e vërtetë.

NGJYRA: i qartë dhe intensiv, me reflektime të thella të arta.

AROMA: finesë sensacionale aromatike, veçanërisht e fortë, frutore dhe e këndshme e rrushit të muskatit, agrumeve, mollës së ëmbël, ananasit, zambakut të butë të luginës,lajthisë, pistakut, kakaos, kafesë, amaretos , kruasantit dhe kremit.

SHIJA: me butësi dhe elegancë të lartë, harmonike, delikate, aroma të pasura dhe këmbëngulëse, larmi e shkëlqyer e aromave floreale.