Stravecchia Amarone – Grappa Barricata Riserva

Alta Selezione

Stravecchia Amarone – Grappa Barricata Riserva

Grappa Stravecchia Amarone është rezultat i distilimit të Corvina, Rondinella dhe Molinara della Valpolicella. Grappa e Amarone-s,lind një distilatë sublime, unike në elegancë dhe prezencë, aq shumë sa që është një nga grapat më të vlerësuara në vendet më të mira në botë. Grappa Stravecchia Amarone vjen e paketuar në kutinë e drurit së bashku me fletën teknike dhe nënshkrimin e Luigi Dolzan.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Grappa e vjetër – Stravecchia Amarone: Shija e Valpolicella-s

Me një ngjyrë të fortë dhe të qartë, e cila menjëherë pason një aromë të sinqertë dhe shumë të këndshme për hundën. Shija është përfshirëse, intensive dhe elegante. Kështu zbulohet Stravecchia Amarone: një grapa që nuk zhgënjen asnjëherë pritshmëritë e njohësve më të mirë.

VARIETETI: Corvina, Rondinella, Molinara

NGJYRA: e qartë, intensive, me tendencë të artë, ftuese.

AROMA: solare, e gjerë, harmonike, e plotë, shumë e këndshme, e sinqertë, e pastër, e deklaruar, së bashku me ndjesi frutash të kuqe të pjekura,kakaos, bajameve, pistakut, lëvoreve të arrës, kafes dhe vaniljes.

SHIJA: shumë e butë dhe elegante, përfshirëse, intensive, e gjatë, e pasur, e ekuilibruar, joshëse, sensuale, e këndshme dhe florale.