Grappa Riserva Teroldego

Gran Cru

Teroldego Campo Maseri e linjës Gran Cru është e veçantë: në fakt është e stazhonuar më parë në fuçitë e përdorura për të bërë verën Teroldego Riserva Campo Maseri,në kantinën e familjes Dolzan.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

15° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Elegante jashtë, e parezistueshme brenda

Kutia e drurit që mban shishen e kësaj grape të çmuar Teroldego ruan një thesar. Me shije të butë dhe sensuale, Teroldego Campo Maseri është i qartë në ngjyrë dhe me një aromë të ngrohtë e delikate.

NGJYRA: e qartë, me pasqyrime të thella të arta.

AROMA: e ngrohtë, delikate, intriguese, e butë, bujare, e rëndësishme, e kënaqshme, e bollshme, e gjallë, me esenca të lëvores së arrës, bajameve, pistakut, kafes, amarettos, mjaltit, vaniljes, luleve dhe frutave.

SHIJA: veçanërisht e butë, stimuluese, e këndshme, harmonike, e ëmbël, përfshirëse, sensuale, esenca të shkëlqyera aromatike dhe balsamike, ju rikujton ndjesitë joshëse të perceptuara nga parfumi.