Rive di Rua

Brut Millesimato

Rive di Rua

Verë me gaz të verdhë të kaltër të zbehtë, me reflektime të gjelbërta, të patëmetë në qartësinë e saj. Aroma është me intensitet të mirë, delikate, e freskët, frutore me dardhë, mollë dhe banane, e ndjekur nga agrumet, limoni ,  lulet e bardha, në aromën mesdhetare që përfundon me trumzë dhe rigon. Në shije është harmonike, e butë, elegante, me aciditet normal dhe të ekuilibruar, e freskët, e hollë, me një shije të gjatë dhe këmbëngulëse. Pije e shkëlqyeshme.

Alkoli

11.5% vol.

Temperatura

6°-8° C

Formati

75 cl