Primitivo

Primitivo

E kuqe me një ngjyrë të thellë rubin, me një aromë të fortë dhe komplekse, të mbizotëruar nga fruta të vogla të kuqe të shoqëruara nga qershi dhe kumbulla e zezë, me nuanca delikate të duhanit dhe kafesë dhe shënime pikante të vaniljes dhe kakaos. E plotë, e butë, e pasur dhe e freskët, me një shije në fund që të kujton kakaon, kafen dhe vaniljen.

,

Alkoli

14.5% vol.

Temperatura

18° C

Formati

75 cl