Negroamaro

Negroamaro

E kuqe, me një ngjyrë të fortë rubini, me një aromë komplekse, ku mbizotërojnë fruta të kuqe të pjekura, të shoqëruara me nuanca delikate të vaniljes dhe kakaos, si dhe të duhanit dhe kafesë. Shije e ngrohtë, harmonike dhe e këndshme.

,

Alkoli

15.5% vol.

Temperatura

18° C

Formati

75 cl