Praline di Cioccolato alla Grappa

Praline di Cioccolato alla Grappa

Çokollatë fondente, e mbushur brenda me grapën e shkëlqyer të Villa de Varda: këto janë suvenirët e Casa Tait.

PRALINE ME COKOLLATË DHE GRAPA, KENAQËSI E DYFISHTË

Pralines me çokollatë me grappa janë një ëmbëlsirë e shkëlqyeshme në fund të vaktit, ose pasdite, ndoshta e kombinuar me grapën Triè.

PRALINE ME COKOLLATË FONDENTE TË MBUSHURA ME GRAPËN E VJETËR TË VILLA DE VARDA

Mbështjellja e Pralines me çokollatë fondente, e karakterizuar dhe e pasuruar brenda nga një mbushje delikate dhe kremoze nga Grappa Riserva e Villa de Varda .
Është një kombinim i rafinuar plot personalitet dhe shpesh është përzgjedhja kryesore e mjeshtrave të çokollatës.

,