Grappa Riserva 50° Dolzan

Grappa Riserva 50° Dolzan

Grappa më e mirë për kënaqësinë tuaj të plotë, në erë dhe shije, është Riserva 50 ° Dolzan grappa: një grappa “historike”, e bërë ashtu siç e bëri gjyshi Giovanni Dolzan. Ne kemi marrë aromën, përmbajtjen e lartë të alkoolit, etiketën, nga e cila ruhet origjinali në muzeun tonë.

Alkoli

50% vol.

Temperatura

20° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Shijoni grapën riserva 50 ° Dolzan

Sot, grapën riserva 50 ° Dolzan , është grappa jonë më e mirë e shkallës së lartë, e cila lejon veten të vlerësohet nga somelierët e vërtetë, të cilët rrokin me aromën e saj komplekse dhe aristokratike, shijen e saj të pasur dhe aromatike. Një kënaqësi e vërtetë për kombinime të veçanta dhe moderne, të tilla si çokollata e errët dhe puro. Paketimi dhe cilësia e grapës e bëjnë atë dhuratën perfekte, të rafinuar dhe me klas.

VARIETETI: Teroldego, Moscato

NGJYRA: Amber i fortë, me tendencë të verdhë të artë.

AROMA: komplekse, e pastër, aromatike, e sinqertë, aristokratike, e gjallë, e butë, me finesë dhe intensitet fisnik dhe me ndjesi të theksuara të arrave, luleve dhe frutave.

SHIJA: e pasur, bujare, e ekuilibruar, e butë, e gjerë, përfshirëse, elegante, aromatike.