Elixir Sancti Vigili

Grappe Trentine

Elixir Sancti Vigili

Ajo çfarë e bën produktin tonë të veçantë? Cilësia mbi të gjitha, por edhe tradita. Elixir Sancti Vigilii në fakt prodhohet duke ndjekur një recetë historike të familjes Dolzan, e ruajtur në një testament gjatë Luftës së Parë Botërore, në mënyrë që të mos humbasë traditën e saj. Karakteristikat unike të secilës prej bimëve që e përbëjnë atë, u studiuan nga botanisti dhe mjeku i princit peshkop gjatë Këshillit të Trentos (nga 1545 deri në 1563), Pietro Andrea Mattioli; kombinimi origjinal i bimëve është dhënë për shekuj dhe tani mbahet në muzeun tonë. Duke pasur parasysh vlerën e madhe historike të këtij eliksiri të hidhur, Dekan Imzot i Katedrales së Trentos na porositi që ta riprodhojmë dhe ta pagëzojmë me emrin Elixir Sancti Vigilii, për nder të peshkopit më të famshëm dhe të lavdishëm të qytetit të Trentos dhe mbrojtësi i Trentino-s.

Alkoli

38% vol.

Temperatura

Ambiente o con ghiaccio° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Elixir Sancti Vigili

Elixir Sancti Vigili i Villa de Varda është një përzierje e manave të dëllinjëve, karafilit, qershive kafe, rrënjëve gentian dhe ravarbakullit, absintes së lulëzuar, gjetheve të balsamit të limonit, lëvozhgës së hidhur të portokallit, kuasisë dhe shumë më tepër. Një aromë e fortë dhe një aromë joshëse karakterizojnë Elixir Sancti Vigilii, i cili mund të shijohet me akull, ose si bazë për kokteje. Ai është gjithashtu një tretës i shkëlqyeshëm, për të përfunduar një darkë klasike me kënaqësi.

AMARO SANCTI VIGILI

Përftohet nga një recetë e lashtë dhe ekskluzive e një familje Trentine, eksperte në artin e distilimit dhe botanikës. Karakteristikat e tij të çmuara dhe të panumërta dhe virtytet e tretjes janë rezultat i një procesi të ngadaltë dhe të mençur të infuzionit të manave të dëllinjës, karafilës, chiretta kafe, rrënjëve gentian dhe ravarbakullit, absintes së lulëzuar, gjetheve të balsamit të limonit, lëvozhgës së hidhur të portokallit , quassia dhe shumë të tjera. Doza e përzierjeve i jep këtijj Elixiri një aromë të jashtëzakonshme të fortë dhe një aromë të veçantë dhe joshëse.