1975: Distillato Stravecchio Di Vino – Një ndër grapat tona më të mira trentine

1975: Distillato Stravecchio Di Vino – Një ndër grapat tona më të mira trentine

1975 është viti i lindjes së Michele Dolzan, i cili së bashku me vëllain e tij Mauro përfaqëson gjeneratën e gjashtë të familjes. Më 20 tetor të atij viti, ky distilim vere u vendos në fuçi të holla prej druri për stazhonim, duke ndjekur traditën e familjes Dolzan të trashëguar nga babai tek i biri. Kjo grapë e vjetër që nga viti 1975, sjell me vete aromat e tokës nga vjen dhe traditën e një metode unike.

Alkoli

40% vol.

Temperatura

18° C

Formati

70 cl

Përshkrimi

Zbuloni 1975

Distilata e verës së vitit 1975 është një nga produktet më të mira të Villa de Varda. Ka një ngjyrë të fortë qelibar, me reflektime të thella të arta. Aroma, është jashtëzakonisht e shkëlqyer dhe e pasur , që paraprin një distilim me një shije delikate, harmonike dhe persistente. Shishja paraqitet në një kuti druri pishe të rafinuar.

NGJYRA: qelibar intensiv, me reflektime të thella të arta.

AROMA: me pasuri të shkëlqyeshme aromatike dhe finesë, të karakterizuar këndshëm nga lëvozhgat e rrushit, lajthisë, kakaos, kafesë, amaretos dhe vaniljes.

SHIJA: shumë e rafinuar dhe e butë, e këndshme me shumë varietete aromatike, delikate, harmonike, e pasur me një këmbëngulje autoritare, gati të pafund.