Spilatori profesional i Villa de Varda

Spilatori profesional i Villa de Varda

Spilatori profesional i Villa de Varda imiton “procedurën e bodrumit” të përdorur nga prodhuesit e verës për të marrë një mostër direkt nga fuçitë për shijimin dhe analizën. Është ideal për “formatet e mëdha”, sepse lejon një shërbim me më shumë rehati dhe elegancë.