Restoranti

Guzhina e Restorant Vinoteca Miguel është tipike italiane dhe inovative. Shërbejmë një gamë të gjerë ushqimesh biologjike dhe dietike.

Djathra të krahinave të italisë të njohur për shijen dhe cilësinë e tyre të veçantë si dhe për shoqërimin me mjaltë gështenje dhe komposto të ndryshme bio të shtëpisë.

Proshuta dhe Sallamra të stazhionuara si Krudo i Parmës, Culatello di Zibello, Coppa Piacentina, Fioccho di Prosciuto, Spech, Bresaola, Panceta Rrotolata, Sallam Felino, Sallam Milanez, Strongino di Culatello, Sallam Fshati dhe shumë të tjera.

Antipasta të ndryshme si të ftohta dhe të ngrohta.

Pasta të freskëta e bërë në shtëpi me mjeshtërine e shefit si Ravioli të ndryshme, Spageti, Tortelli, Linguine, Tagliatelle, Taglioglini, Tortellini, Strigoli, Farfale etj.

Mishra si Fiorentina di Chianina, Fiorentina Irlandeze, Fileto Kobe (mish i trajtuar me cereali dhe birrë) , Bizont Kanadez, Tagliata di Angus. Gjoks Rose i Egër i karamelizuar me krem balsamik dhe shumë mishra të tjerë të veçanë.

Ëmbëlsira

  • Semifredo al Crocante
  • Mascarpone me Amareto
  • Tortino me dardha, çokollatë dhe xhinxherfil
  • Krem Brule
  • Sbriciolone (Kek bajamesh dhe mjalt gështenje)
  • Ëmbëlsira Miguel (Specialitet i shtëpisë)